• 1401/11/18 - 14:57
  • /ZNYA

کارگاه دو روزه آشنایی با درمان های نوین دیابت برگزار شد.

کارگاه دو روزه آشنایی با درمان های نوین دیابت ویژه مراقبین سلامت، ماماها و بهورزان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ابتدای این کارگاه، دکتر محمد مهدوی پناه متخصص داخلی و فوکال پوینت بیماری دیابت در شهرستان، در خصوص انواع دیابت، معیارهای تشخیصی، چگونگی پیشگیری و روش های درمانی خوراکی و تزریقی جدید، مطالبی را ارائه داد.

در ادامه مجتبی جوادی مقدم کارشناس ارشد پرستاری در خصوص "انواع زخم ها و روش های پیشگیری از زخم پای دیابتی" سخنانی را بیان نمود.

در پایان، مجید گل کارشناس ارشد پرستاری در مورد " آشنایی با انواع پانسمان های نوین و درمان های زخم پای دیابت" مطالبی را به طور مبسوط ارائه کرد.

کارگاه دیابت          کارگاه دیابت