• 1398/09/20 - 08:40
  • /ZJQA

کمیته ایدز شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل برگزار شد

کمیته ایدز شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل در هفته اطلاع رسانی ایدز ( 9 لغایت 15 آذر ماه ) با حضور روسا و کارشناسان ادارات مرتبط برگزارگردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شهرستان

در مورد اهمیت بیماری ایدز، شعار هفته اطلاع رسانی ایدز و روز شمار این هفته مطالبی عنوان کرد.

در ادامه کارشناس ایدز معاونت بهداشتی نیز در خصوص راههای انتقال بیماری، چهارمین برنامه ملی استراتژیک ایدز و حدود انتظارات از ادارات و شرکای برنامه مطالبی بیان کرد.

لازم به ذکر است شعار هفته اطلاع رسانی ایدز در سال 98 "آگاهی و پیشگیری، آزمایش و درمان اچ آی وی، همه در یک کشتی نشسته ایم" می باشد.

کمیته ایدز          کمیته ایدز