• 1399/04/14 - 11:14
  • /ZnSA

کمیته شهرستانی ساماندهی امور جوانان برگزار شد.

کمیته ساماندهی امور جوانان با حضور معاون بهداشتی شبکه و کارشناسان مرکز بهداشت، معاون سیاسی فرهنگی سپاه پاسداران، کارشناسان فرمانداری، بهزیستی و ورزش و جوانان و نمایندگانی از دانشگاه های شهرستان و پادگان شهید کبریایی در سالن شهید زاهدی شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر فاطمه شیروانی زاده معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، ابلاغیه سیاست‌های کلی «خانواده» توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی خانواده را ارائه داد.

در ادامه الهه لامع کارشناس مسئول سلامت جوانان مرکز بهداشت علاوه بر ارائه آمار و اطلاعات جوانان شهرستان، به لزوم تهیه بستر مناسب در فضای مجازی جهت آموزش غیر حضوری به جوانان اشاره کرد.

این گزارش حاکیست: مریم رسولیان کارشناس مسئول آموزش سلامت مرکز بهداشت در زمینه برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت توضیحاتی را بیان نمود و خواستار همکاری سپاه پاسداران جهت جذب بسیجیان به عنوان سفیر سلامت در کلیه پایگاه های بسیج تحت پوشش شد.

بنا بر این گزارش، محسن فریدونی کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماریها نیز، آماری از وضعیت موجود حوادث و مرگ و میر جوانان در سطح شهرستان ارائه داد.

در پایان جلسه پیشنهادات و راهکارهایی جهت ارتقاء برنامه های سلامت جوانان در سطح شهرستان توسط حاضرین ارائه گردید.

کمیته ساماندهی امور جوانان          کمیته ساماندهی امور جوانان