• 1397/12/15 - 13:13
  • /ZNDA

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم و بومی محلی در کانون شهید عربیان برگزار شد.

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم  و بومی محلی در کانون شهید عربیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، قائم مقام رئیس مرکز بهداشت شهرستان با بیان اینکه حضور دانش آموزان و خانواده های آنان در این جشنواره بسیار خوب بود اظهار داشت: تغذیه سالم در بحث سلامتی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید نسبت به این مقوله توجه بیشتری شود.

دکتر فاطمه شیروانی زاده افزود: عوامل بسیاری هستند که امروزه سبب به خطر افتادن سلامت انسان شده است که مهمترین آن‌ها رژیم غذایی نامناسب و دیگری کم تحرکی است.

وی در ادامه در خصوص عدم استفاده از غذاهای پر چرب، شور و فست فود ها و مضرات آن و جایگزین آن غذاهای کم چرب، مصرف میوه، سبزی، حبوبات، شیر و فرآورده های لبنی کم چرب در سبد غذایی خانوار مطالبی را بیان نمود.

در پایان این مراسم که به همت اداره آموزش و پرورش و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد، به برگزیدگان جشنواره به رسم یادبود جوایزی اهداء گردید.

اختتامیه جشنواره غذا          اختتامیه جشنواره غذا