- 1397/12/15 - 13:13
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZNDA
مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم
مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم و بومی محلی در کانون شهید عربیان برگزار شد.
مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذاهای سالم و بومی محلی در کانون شهید عربیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، قائم مقام رئیس مرکز بهداشت شهرستان با بیان اینکه حضور دانش آموزان و خانواده های آنان در این جشنواره بسیار خوب بود اظهار داشت: تغذیه سالم در بحث سلامتی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید نسبت به این مقوله توجه بیشتری شود.
دکتر فاطمه شیروانی زاده افزود: عوامل بسیاری هستند که امروزه سبب به خطر افتادن سلامت انسان شده است که مهمترین آنها رژیم غذایی نامناسب و دیگری کم تحرکی است.
وی در ادامه در خصوص عدم استفاده از غذاهای پر چرب، شور و فست فود ها و مضرات آن و جایگزین آن غذاهای کم چرب، مصرف میوه، سبزی، حبوبات، شیر و فرآورده های لبنی کم چرب در سبد غذایی خانوار مطالبی را بیان نمود.
در پایان این مراسم که به همت اداره آموزش و پرورش و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد، به برگزیدگان جشنواره به رسم یادبود جوایزی اهداء گردید.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل
