امروز : 28 تیر 1403
  • 1395/07/03 - 09:52
  • 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z5wA

به مناسبت 4 مهر روز جهانی بهداشت محیط

گزارش اقدامات انجام شده واحد بهداشت محیط در زمینه بهداشت مواد غذائی طی 6 ماهه اول سال 95 اعلام شد.




گزارش اقدامات انجام شده واحد بهداشت محیط در زمینه بهداشت مواد غذائی طی 6 ماهه اول سال 95  اعلام شد.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، بازرسان بهداشت محیط در راستای ماده 14 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی در خصوص کنترل کیفی مواد غذائی سنتی و صنعتی در سطح تولید و عرضه ضمن کنترل کیفیت انواع مواد غذائی ، نسبت به نمونه برداری انواع شیرینی ( بویژه زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان ) ، بستنی ، انواع نان ، کباب ، جوجه کباب ،گلاب و عرقیجات  و... جهت سنجش پارامتر های میکروبی و شیمیایی اقدام نمودند .



به همین منظور در شش ماهه نخست سال جاری تعداد 180  نمونه مواد غذائی ( 75 درصد مواد غذائی سنتی و 25 درصد مواد  غذائی  صنعتی )  از سطح  فروشگاهها و کارگاه های صنفی مواد غذائی برداشت گردید.



متعاقب بازرسی های کنترل کیفی و نمونه برداری های بعمل آمده در شش ماهه نخست سالجاری اقدامات ذیل انجام شده است:



1-  با همکاری اداره صنعت و معدن و تجارت ، سهمیه آرد 6 نانوائی بعلت استفاده از جوش شیرین قطع گردید.



2- پرونده تخلف 16 واحد صنفی از جمله تعدادی آشپزخانه و رستوران  به علت  استفاده از مواد غذائی غیر مجاز



( بویژه رنگ غیر مجاز ) در تهیه مواد غذائی به مراجع قضائی ارسال گردید.



3-  جهت 15 واحد صنفی اخطاریه بهداشتی صادر گردید.



گفتنی است در تقویم فدراسیون بین المللی بهداشت محیط، روز 26 سپتامبر برابر با 4 مهر ماه " روز جهانی بهداشت محیط" نام گرفته است.



شعار روز جهانی بهداشت محیط در سال 2016: 



Tobacco Control… a response to the global tobacco pandemic



"کنترل دخانیات....اقدام در برابر همه گیری جهانی آن"

 



                                                                   روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 104714
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم