- 1395/07/03 - 09:52
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z5wA
به مناسبت 4 مهر روز جهانی بهداشت محیط
گزارش اقدامات انجام شده واحد بهداشت محیط در زمینه بهداشت مواد غذائی طی 6 ماهه اول سال 95 اعلام شد.
گزارش اقدامات انجام شده واحد بهداشت محیط در زمینه بهداشت مواد غذائی طی 6 ماهه اول سال 95 اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، بازرسان بهداشت محیط در راستای ماده 14 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی در خصوص کنترل کیفی مواد غذائی سنتی و صنعتی در سطح تولید و عرضه ضمن کنترل کیفیت انواع مواد غذائی ، نسبت به نمونه برداری انواع شیرینی ( بویژه زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان ) ، بستنی ، انواع نان ، کباب ، جوجه کباب ،گلاب و عرقیجات و... جهت سنجش پارامتر های میکروبی و شیمیایی اقدام نمودند .
به همین منظور در شش ماهه نخست سال جاری تعداد 180 نمونه مواد غذائی ( 75 درصد مواد غذائی سنتی و 25 درصد مواد غذائی صنعتی ) از سطح فروشگاهها و کارگاه های صنفی مواد غذائی برداشت گردید.
متعاقب بازرسی های کنترل کیفی و نمونه برداری های بعمل آمده در شش ماهه نخست سالجاری اقدامات ذیل انجام شده است:
1- با همکاری اداره صنعت و معدن و تجارت ، سهمیه آرد 6 نانوائی بعلت استفاده از جوش شیرین قطع گردید.
2- پرونده تخلف 16 واحد صنفی از جمله تعدادی آشپزخانه و رستوران به علت استفاده از مواد غذائی غیر مجاز
( بویژه رنگ غیر مجاز ) در تهیه مواد غذائی به مراجع قضائی ارسال گردید.
3- جهت 15 واحد صنفی اخطاریه بهداشتی صادر گردید.
گفتنی است در تقویم فدراسیون بین المللی بهداشت محیط، روز 26 سپتامبر برابر با 4 مهر ماه " روز جهانی بهداشت محیط" نام گرفته است.
شعار روز جهانی بهداشت محیط در سال 2016:
Tobacco Control… a response to the global tobacco pandemic
"کنترل دخانیات....اقدام در برابر همه گیری جهانی آن"
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل
