امروز : 29 تیر 1403
  • 1393/04/12 - 11:33
  • 9
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z3mA

رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها براساس ضوابط بهداشتی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل از اجرای طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها برای نخستین بار در شهرستان آران و بیدگل خبرداد.



رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل از اجرای طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها برای نخستین بار در شهرستان آران و بیدگل خبرداد.



وی افزود: این طرح با هدف بهبود و ارتقاء ایمنی غذا و به ابتکار و همت کارشناسان مرکز بهداشت محیط شهری از زمستان سال گذشته تا کنون در 3 نوبت اجرایی گردید.



بنابه گفته کارشناس مسئول بهداشت محیط در این طرح مراکز فوق صرفاً ازحیث رعایت ضوابط بهداشتی ( بهداشت فردی ، بهداشت تجهیزات و ابزار کار و رعایت شرایط بهسازی وبهداشتی ساختمان ) مورد پایش و ارزیابی قرار گرفتند و براساس میزان امتیاز کسب شده به 4 درجه رتبه بندی شدند .



وی در ادامه ضمن تاکید براستمرار این طرح وتسری آن به سایر واحدهای صنفی تحت پوشش برضرورت حمایت از واحدهای صنفی ممتاز و همچنین لزوم برخورد قانونی درخصوص واحدهای صنفی متخلف تاکید کرد.



 جدول نتایج ارزشیابی و رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های آران و بیدگل درسال 93 را از اینجا دریافت نمایید.



                                                                                             روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل



  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 104142
کلمات کلیدی

تصاویر

مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم