امروز : 28 تیر 1403
  • 1396/12/05 - 08:53
  • 20
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZCyA

کم تحرکی و چاقی شکمی در مردان بیشتر است

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم تغذیه مناسب مردان تاکید کرد و گفت: 90 درصد مردان ایرانی از الگوی تغذیه مناسب برخوردار نیستند.




معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم تغذیه مناسب مردان تاکید کرد و گفت: 90 درصد مردان ایرانی از الگوی تغذیه مناسب برخوردار نیستند.



دکتر علیرضا رئیسی روز چهارشنبه در دومین کنگره سلامت مردان – ناباروری مردان گفت: بیش از 20 درصد مردان روزانه سیگار می کشند و 18 درصد آنان نیز دارای فشار خون بالا هستند.



وی با اشاره به اینکه بیش از 25 درصد مردان ایرانی کلسترول بالا دارند افزود:این در حالی است که 13 درصد آنان دچار دیابت یا قند خون مختل هستند.



معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه اظهارکرد: 97 درصد مردان حداقل یک عامل خطر برای بیماری های کشنده و مزمن غیرواگیر از قبیل سکته های قلبی، مغزی و سرطان را دارند.



دکتر رئیسی با اشاره به اینکه چاقی شکمی در مردان شایع تر است اظهارکرد: حدود نیمی از مردان مبتلا به این عارضه یا اضافه وزن هستند.



وی به آمار مرگ و میر در کشور اشاره کرد و گفت: هرساله بیش از 330 هزار مرگ در کشور رخ می دهد که از این تعداد حدود 190 هزار مختص مردان و باقی مربوط به زنان است.



معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تعداد مرگ و میر افراد بین 30 تا 70 سال در کشور اشاره کرد و افزود: سالانه 113 هزار مرگ در این گروه سنی رخ می دهد که 72 هزار مورد آن مربوط به مردان است.



وی با اشاره به علت مرگ و میر افراد 30 تا 70 ساله تصریح کرد: بیماری قلبی، حوادث غیرعمدی، سرطان ها و بیماری های تنفسی و حوادث عمدی از مهمترین عوامل مرگ و میر در این سنین محسوب می شود که در اغلب آنان مرگ و میر مردان شایع تر است.



کم تحرکی و چاقی شکمی در مردان بیشتر است



وی با اشاره به اینکه دو عامل کم تحرکی و چاقی شکمی در مردان بیشتر است، اظهار کرد: هرچند افزایش وزن در زنان بیشتر از مردان است اما چاقی شکمی در مردان بیشتر از زنان است.



دکتر رئیسی بیان کرد: چاقی شکمی جزء ریسک فاکتورهای بسیار موثر و شناخته شده بیماری های قلبی و عروقی است و یکی از دلایل بالا بودن بیماری های قلبی و عروقی در این قشر از جامعه می تواند براثر چاقی شکمی باشد‌.



معاون وزیر بهداشت افزود: مطالعه ای نشان می دهد که مردان نسبت به زنان به رژیم غذایی بی تفاوت هستند. مردان همچنین نسبت به افزایش وزن نسبت به زنان کمتر حاضر هستند کار خاصی انجام دهند.



وی با اشاره به اینکه کم تحرکی در کشور ما سال به سال افزایش می باید، افزود: شاهد کم تحرکی در بین جامعه ما به ویژه مردان هستیم.



دکتر رئیسی به میزان مرگ و میر در حوادث ترافیکی به نسبت مردان و زنان اشاره کرد و گفت: نسبت مردان به زنان در حوادث ترافیکی تقریبا ۵ برابر است.



معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: ۹۰ درصد حوادث شغلی مربوط به مردان است و بقیه به زنان اختصاص دارد.



معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: انتقال بیماری ایدز از راه جنسی خیلی جدی است و آمارهای موجود این هشدار را به ما می دهند.



وی افزود: قبلا بیش از 70 درصد راه انتقال بیماری از راه تزریق شامل خون یا سرنگ مشترک بوده اما این الگو عوض شده است. در حال حاضر راه انتقال تزریقی 32 درصد و روابط جنسی 47 درصد است.



دکتررئیسی با اشاره به اینکه 52 درصد موارد ثبت شده بیماری در گروه سنی 21 تا 35 سال هستند، گفت: حدود ۳۶ هزار ۵۰۰ نفر مبتلا به ایدز تا پایان شهریور امسال ثبت شده است که 83 درصد آن مردان و بقیه زنان هستند.

 




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 105030
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم