امروز : 26 تیر 1403
  • 1403/02/26 - 08:24
  • 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZTaR

لبنیات غیر پاستوریزه عامل ابتلا به تب مالت

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان در جلسه هماهنگی بین بخشی تب مالت عنوان کرد: لبنیات غیر پاستوریزه عامل ابتلا به تب مالت می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه، جلسه هماهنگی بین بخشی تب مالت با حضور نمایندگان اداره جهاد کشاورزی، شبکه دامپزشکی و شرکت تعاونی دامداران شهرستان آران و بیدگل در محل سالن شهید مصطفی زاهدی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار گردید.


رئیس مرکز بهداشت شهرستان، در این جلسه که به منظور بررسی علل و عوامل افزایش تعداد بیماران مبتلا به تب مالت و ارائه راهکارهای پیشگیری و کنترل آن برگزار شد، گفت: در سالهای اخیر تعداد موارد بیماری از ۴ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۱۵ مورد در سال ۱۴۰۱ و ۱۱ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده است.


دکتر محسن قمصری تصریح کرد: بر طبق آمار، بیشترین موارد ابتلا در سال گذشته مربوط به زنان خانه دار و در اثر مصرف شیر، سرشیر و پنیر آلوده بوده است.


وی خاطر نشان کرد: بیماری تب مالت یک بیماری مشترک بین دام و انسان بوده که انسان از طریق مصرف لبنیات آلوده به این بیماری مبتلا می گردد و آثار آن از جمله دردهای استخوانی تا پایان عمر با بیمار باقی می‌ماند.

ایشان توصیه کرد: همشهریان عزیز به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری تب مالت از مصرف لبنیات غیر پاستوریزه خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 129555

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید