• 1393/07/06 - 08:28
  • /ZXmA

جلسه توجیهی چابک سازی دیابت برگزار شد

جلسه توجیهی و آموزش برنامه چابک سازی واحد دیابت شهرستان جهت کارشناسان و کاردان های مراکزشهری و روستایی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه در خصوص چگونگی اجرای طرح در مراکز شهری و مطالب فنی و یافته های جدید دیابت مطالبی ارائه شد.

گفتنی است هدف از اجرای طرح چابک سازی واحد دیابت افزایش میزان دسترسی بیماران به خدمات تخصصی واحد دیابت ، افزایش کیفیت خدمات واحد دیابت ، افزایش پوشش مراقبت بیماران دیابتی می باشد.