• 1396/12/28 - 12:29
  • /ZXyA

آماده باش مراکز بهداشتی درمانی کاشان در ایام نوروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از آماده باش مراکز بهداشتی درمانی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در نشست خبری نوروز در روز شنبه مورخ 26/12/96 گفت: کلیه امکانات و منابع دانشگاه اعم از نیروی انسانی و تجهیزات تخصصی جهت ارائه خدمات حوزه سلامت در ایام نوروز بسیج شود و هماهنگی های لازم انجام شده است.

وی افزود:  9 بیمارستان در این شهرستان ها به مسافران داخلی و گردشگران خارجی در تعطیلات نوروزی 1397 خدمات رسانی می کنند.

وی تصریح کرد: بیمارستان های شهید بهشتی، متینی، نقوی، کارگر نژاد، شبیه خوانی، آیت الله یثربی و میلاد در کاشان و حضرت سیدالشهدا (ع) و شهید رجایی در آران و بیدگل به همراه هفت درمانگاه در این شهرستان ها برای تعطیلات نوروزی آماده شده است

.

دکتر کوچکی ادامه داد: سه مرکز تصویربرداری نیز در بیمارستان های شهید بهشتی و میلاد و بخش خصوصی آماده خدمت رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی در منطقه کاشان فعال است.

به گفته وی، مرکز دیالیز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان نیز واقع در  بیمارستان اخوان در خیابان اباذر به شماره تماس 03155460261همزمان با ایام نوروز آماده خدمت رسانی است.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: چهار مرکز ارائه خدمات دندانپزشکی و کلینیک ویژه نقوی جهت خدمات تخصصی سرپایی نیز برای همشهریان، گردشگران و مسافران خدمات ارائه خواهد داد.

وی، همچنین در ادامه به فعالیت های حوزه بهداشت به خصوص بهداشت محیط اشاره کرد و اظهار داشت: همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند با سامانه ارتباطات و رسیدگی به شکایات مردمی 190 تماس گرفته و مورد را اعلام نمایند.

رئیس دانشگاه گفت: همکاری و پشتیبانی واحد بهداشت محیط این دانشگاه با هدف حفظ سلامت شهروندان و میهمانان نوروزی در نوروز 97 با نظارت و جدیت بیشتری انجام می شود.

دکتر کوچکی، با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه تامین دارو مثل سال های گذشته و فعالیت شبانه روزی چند داروخانه برای ایام نوروز تصریح کرد: در حوزه مدیریت غذا نیز کارشناسان این حوزه طبق برنامه های تنظیمی از واحد های تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بازدید و نظارت خواهند داشت.