امروز : 28 تیر 1403
  • 1397/02/09 - 08:13
  • 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZizA

جشنواره غدای سالم برگزار شد.

به مناسبت هفته سلامت (1 الی 7 اردیبهشت) جشنواره غذای سالم در مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.




به مناسبت هفته سلامت (1 الی 7 اردیبهشت) جشنواره غذای سالم در مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل به نقل از مراقب سلامت مرکز سلامت جامع پامیلی همزمان با هفته سلامت جشنواره غذای سالم به همت داوطلبین سلامت مرکز برگزار گردید.





بنابر این گزارش مراقب سلامت مرکز جامع سلامت پامیلی ضمن اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد.





محدثه آسیابان غذای سالم و ایمن را تهیه شده از مواد اولیه سالم و ایمن دانست و گفت: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.





وی تصریح کرد: غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم (کم چرب، کم نمک و آب پز) به دلیل تنوع و تعادل با معیار های تغذیه سالم انطباق بیشتری دارند.





این گزارش حاکیست در جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن جمعی از داوطلبین سلامت مرکز ، اقدام به طبخ غذا، پیش غذا، دسر و ... نمودند که هدف از طبخ این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرارگرفت.





گفتنی است این جشنواره با آموزش های مناسب در این زمینه توسط مراقب سلامت مرکز همراه بود.





                                                                              روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل






     جشنواره غذای سالم          جشنواره غذای سالم

 



  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 105069
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم