امروز : 29 تیر 1403
  • 1392/11/01 - 08:31
  • 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zk4A

جلسه ارزیابی و رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهرستان

جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.



جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این جلسه جهت اجرای برنامه ارزشیبابی بهداشتی ویژه این صنف برگزار شد .



این گزارش حاکیست : کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پیرامون اهمیت شاخص های بهداشتی و وضعیت موجود این صنف در شهرستان توضیحاتی را ارائه نمود.



وی افزود : با توجه به نیاز و لزوم رتبه بندی این صنف و ایجاد رقابت جهت بهبود شرایط بهداشتی و کیفی در محیط کار با حمایت اعضای صنف ، این امر مهم تحقق خواهد یافت.





                                                                                                       روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

 



  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 104045
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم