• 1398/08/29 - 13:03
  • /ZxQA

در راستای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ثامن الحجج (ع)

نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیر عامل انجمن خیرین و سرپرست شبکه بهداشت و درمان با خیرین سلامت در بیمارستان ثامن الحجج (ع) شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، سرپرست شبکه در ابتدای این نشست گزارشی از پیشرفت ساختمان بیمارستان را ارائه کرد.

دکتر اعظم باقری در ادامه از حضور و کمک خیرین محترم سلامت قدردانی کرد و مشارکت خیرین گرامی را در این حوزه و در شهرستان آران و بیدگل کم نظیر برشمرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در سخنانی از مشارکت خیرین سلامت قدردانی کرد.

در ادامه خیرین نیز آمادگی خود را برای راه اندازی و تکمیل بیمارستان اعلام نمودند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل

در راستای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ثامن          در راستای تکمیل و راه اندازی بیمارستان ثامن