امروز : 27 تیر 1403
  • 1399/06/22 - 21:57
  • 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZyTA

بازدید معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه

معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.




معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.





به گزارش روابط عمومی شبکه طی بازید بعمل آمده دکترشیروانی زاده ضمن بررسی برنامه ها و شاخصهای این واحد، پیشنهاداتی در خصوص ارائه ی گزارش فعالیتهای مداخله ای، رتبه بندی پزشکان بر اساس نمرات پایش، رایزنی با کمیته امداد و خیرین در خصوص بسته حمایتی تغذیه را مطرح نمود.





مهندس ابوالفضل رادپور کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با تشریح اقدامات پیشگیرانه و توصیه ای در دوره شیوع کرونا، به برخی از مشکلات عمده تغذیه ای شهرستان آران و بیدگل به شرح ذیل اشاره کرد:

۱- اضافه وزن و چاقی در تمامی گروه های هدف بویژه میانسالان

۲-مصرف بالای مواد قندی و شیوع بیماری دیابت

۳- مصرف زیاد نمک بدون ید در بعضی خانواده ها و بروز بیماریهای کم کاری تیرویید و پرفشاری خون





لازم به ذکر است برنامه های مداخله ای و آموزشی در جهت کاهش این معضلات توسط کارشناسان تغذیه و پرسنل بهداشتی در جریان می باشد.



 



                                                                          روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 105654
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم