امروز : 30 تیر 1403
  • 1391/04/01 - 09:50
  • 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zaez

نان سبوس دار خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی را کاهش می دهد

مصرف نان سبوس دار 30 تا 40 درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و گوارشی را کاهش می دهد.



کارشناس مسئول امور غذایی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در خصوص استفاده از نانهای سبوس دار نسبت به نان سفید تاکید کرد .



مهندس فاطمه علیان با اشاره به اینکه نانهای سبوس دار منبع مناسبی از برخی مواد معدنی بوده که در صورت انجام تخمیر کامل برای بدن قابل استفاده خواهند بود افزود : این نانها غنی از فیبر هستند که وجود آن در رژیم غذایی باعث تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.



وی تصریح کرد : نان سبوس دار با افزایش حرکات سیستم گوارشی باعث هضم غذا می شود و از یبوست جلوگیری می نماید . همچنین با کاهش جذب چربی موجب پایین آمدن چربی خون و کلسترول تام می شود .



وی اظهار داشت : نان سبوس دار با دارا بودن منبع فیتواسترول ها سبب کاهش کلسترول بد تا میزان ده درصد می گردد و بعلت جذب آب با ایجاد احساس سیری در رژیم غذایی ، اثرات مثبتی در کاهش وزن افراد دارد .



وی در پایان افزود : وجود سبوس در نان سبوس دار باعث تخمیر بهتر و بالا رفتن کیفیت و ماندگاری نان شده و همچنین  کاهش درصد سبوس گیری آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان می گردد .

 



  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 103750
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم