امروز : 30 تیر 1403
  • 1391/07/11 - 07:48
  • 12
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zjfz

آیین تجلیل از بهورزان دانشگاه برگزار شد

آیین تجلیل از بهورزان دانشگاه در تاریخ 10/7/91 در آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.




آیین تجلیل از بهورزان دانشگاه در تاریخ 10/7/91 در آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.



به گزارش وب دا، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس در این مراسم از بهورزان به عنوان افرادی که با تمام وجود در کنار قشر ضعیف جامعه و در مناطق محروم تلاش می کنند، یاد کرد.



عباسعلی منصوری ضمن قدردانی از تمام بهورزان گفت: امیدواریم بتوانیم با تصویب قوانینی در مجلس راهگشای مشکلات شما عزیزان باشیم.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این آیین ضمن تبریک به بهورزان گفت: تغییر نگرش درمانی به مراقبت‌های پیشگیری، تغییر مراقبت بیمارستانی به مراقبت در جامعه، تغییر نگرش از بهداشت فردی به بهداشت عمومی و تغییر رفتار از بهداشت شهری به سلامت روستا برخی از مهم‌ترین تغییرات درسلامت طی سالهای گذشته است.



دکتر محمد حسین اعرابی افزود: بهورزان در حال حاضر حدود 73 برنامه بهداشتی را درسطح خانه بهداشت به مردم عرضه می کنند که در دانشگاه علوم پزشکی کاشان بسیاری از شاخصها یا مطلوب و یا دارای رتبه کشوری است.



وی با اشاره به ارتقاء شاخص های بهداشتی کشور بر اساس آمار و ارقام تصریح کرد: بی شک بدون وجود بهورزان این موفقیت‌ها قابل دسترسی نبود.



وی اظهار داشت: افتخار و اعتبارجمهوری‌ اسلامی‌ در بهداشت‌ و درمان ‌به‌ وجود بهورزان‌ وابسته است‌.



دکتر اعرابی اذعان داشت: مشارکت نیروهای مردمی و محلی، پیگیری و نظارت مستمر، ارائه آموزش براساس نیازهای واقعی مردم و وجود نظام گزارش دهی سریع و مناسب نشان از نقش بهورزان در موفقیت آمیز بودن برنامه های بهداشتی در مناطق روستائی است.



به گفته وی، بومی بودن بهورزان، ارتباط دائم بهورزان با مردم، مبانی ثبت دقیق اطلاعات بهداشتی در خانه های بهداشت و پیگیری مستمر فعالیت خانه‌های بهداشت توسط بهورزان از عوامل عمده پوشش مطلوب برنامه های بهداشتی در خانه های بهداشت می باشد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به آغاز تربیت بهورزان (زن) و بهداشتیاران (مرد) از سال 1352 همزمان با راه اندازی مراکز آموزش بهورزی گفت: متوسط ضریب ماندگاری بهورزان در روستا تفاوت بسیار زیادی با سایر ارائه دهندگان خدمت دارد و در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به 28 سال رسیده است.



دکتر اعرابی، پیشنهاد اجرای برنامه ارتقاء کیفیت، روش تحقیق و برنامه عملیاتی جهت بهورزان، کسب رتبه دوم علمی در آزمون سراسری بهورزان شاغل در سال 76، تهیه طرحها و مقالات متعدد و ارائه در کنگره های  سراسری و مجلات و تهیه برنامه عملیاتی خانه بهداشت توسط دانش آموزان و اجرای کار آموزی دانش آموزان براساس برنامه عملیاتی و ارائه به وزارت بهداشت را از موفقیت های مرکز آموزش بهورزی دانشگاه عنوان کرد.



معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم، بهورزان را سربازان خط مقدم جبهه سلامت نامید.



دکتر سید علیرضا مروجی با اشاره به تاثیر بهورزان در حوزه سلامت و بهداشت جامعه افزود: عمده کار بهداشت و درمان در روستاها توسط بهورزان انجام می شود.



وی با اشاره به ارتقاء سلامت در کشور ایران به عنوان یکی از شاخص های توسعه تصریح کرد: دست یابی به این موفقیت شروع کار است و حفظ آن بسیار پر اهمیت می باشد.



 وی با اشاره به اینکه مرکز آموزش بهورزی به عنوان قلب تپنده سیستم خدمات بهداشتی درمانی است، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان جزء سه دانشگاه تدوین کننده آیین نامه بهورزی است.



مدیر مرکز بهورزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز با اشاره به وجود 110 بهورز در روستاهای تابع شهرستان های کاشان و آران و بیدگل گفت: 56 قلم دارو در اختیار بهورزان است که حق تجویز آن را دارند.



زهره رجبی با اشاره فارغ التحصیل شدن 9 بهورز دوره یازدهم سال 1391 افزود: مرکز بهورزی دانشگاه تاکنون 134 بهورز  را برای شهرستان های کاشان، آران و بیدگل و نطنز آموزش داده است.



گفتنی است در پایان این آیین فارغ التحصیلان بهورزی سوگند نامه خود را قرائت کردند.









منبع خبر: پایگاه خبری وب دا کاشان

  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 103816
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم