امروز : 27 تیر 1403
  • 1397/05/18 - 08:23
  • 17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZeAA

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی

به همت واحد بهداشت روان مرکز سلامت جامع شهید ساکنی جلسه آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی در مسجد دهنو شهرستان برگزار گردید.




به همت واحد بهداشت روان مرکز سلامت جامع شهید ساکنی جلسه آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی در مسجد دهنو شهرستان برگزار گردید.



به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس واحد بهداشت روان مرکز سلامت جامع شهید ساکنی در ابتدای این جلسه آموزشی گفت: به طور کلی خشونت خانگی در برگیرنده هرگونه رفتار در یک ارتباط نزدیک است که باعث آزار جسمی، روانی و جنسی فرد مقابل می شود.



محمد رضا قربانعلی زاده افزود: از نظر ابعاد اجتماعی، در خانواده های مواجه یافته با خشونت، فرزندانی مستبد با اعتماد به نفس پایین پرورش می یابند که مستعد هرگونه نابهنجاری هستند. بزرگسالان این خانواده ها نیز شرایطی را تجریه می کنند که سبب افزایش بروز رفتارهای نابهنجار در محیط کار و در روابط اجتماعی آنان می شود و گاهی می تواند به از دست دادن محیط کسب و کار، تمایل به استعمال دخانیات، اعتیاد، الکلیسم، خودکشی و دگرکشی منتهی شود.



کارشناس بهداشت روان مرکز شهید ساکنی ادامه داد: از آنجا که خشونت خانگی و زناشویی غالباً در منزل و در حریم خصوصی افراد رخ می دهد به طور کلی قربانیان همسرآزاری از مشکلات سلامت عمومی بیشتری رنج می برند و به عبارتی بین مورد بدرفتاری واقع شدن و مشکلات روان شناختی رابطه وجود دارد. قربانیانی که مورد بدرفتاری عاطفی و فیزیکی قرار گرفته اند، در مقایسه با قربانیان خشونت اقتصادی و جنسی مشکلات بیشتری را تجربه می کنند.



قربانعلی زاده در بخش دیگری از سخنان خود به راه های کاهش خشونت اشاره کرد و افزود: ارتقاء مهارت های اجتماعی و تکنیک های ارتباطی خصوصاً ارتباطات و تعاملات غیررسمی در زندگی مشترک یک عامل بسیار موثر در کاهش خشونت های خانگی است. مهارت هایی مانند ارتقا آستانه تحمل و کنترل خشم، دگرخواهی و کاهش تعلقات فردی می تواند حایز اهمیت باشد.



وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: دیدن و مواجهه با خشونت در دوره کودکی از دیگر عواملی است که عامل تسهیل خشونت خانگی در آینده می شود مشاهده یا مواجهه با خشونت در کودکی، سبب ایجاد چرخه میان نسلی سوء استفاده می شود و کودکان شاهد خشونت خانگی، آن را به عنوان یک روش پذیرفته شده برای حل تعارض های خانوادگی می آموزند و قربانیان خشونت نیز در معرض خطر مضاعفی برای تجربه ی خشونت در بزرگسالی هستند.



قربانعلی زاده در پایان گفت: خشونت خانگی یک بحث گسترده است که برای پیشگیری اجتماعی از توسعه خشونت، آموزش های دوران دبیرستان، آموزش های پیش از ازدواج، روشنگری رسانه ها و سازمان های مردم نهاد یک ضرورت محسوب می شود.





                                                                                        روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

 




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 105122
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم