امروز : 30 تیر 1403
  • 1391/04/20 - 08:40
  • 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zpez

رعایت نکات بهداشۣتی جهت پیشۣگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو

با توجه به شروع فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه ها و احتمال بروز مواردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، گروه های در معرض خطر از جمله بازرسان بهداشتی دامپزشکی ، دامداران ، قصابان ، سلاخان و نقل و انتقال دهندگان دام را در این زمینه رعایت کنند .



کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گفت : با توجه به شروع فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه ها و احتمال بروز مواردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که بیماری قابل انتقال به انسان و حیوان است و به لحاظ مخاطرات بالقوه این بیماری برای جمعیت انسانی ، گروه های در معرض خطر از جمله بازرسان بهداشتی دامپزشکی ، دامداران ، قصابان ، سلاخان ، نقل و انتقال دهندگان دام باید نکات بهداشتی  را در این زمینه رعایت کنند .

خانم خاتمی در این خصوص به نکات ذیل اشاره کرد:

- خودداری از کشتار غیرمجاز دام

- خودداری از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی

- خودداری از نگهداری گوشت در خارج از یخچال

- پرهیز از تماس غشاهای مخاطی بدن با خون و ترشحات دام

- خودداری از عرضه و فروش فراورده های دامی در حاشیه خیابان

- استفاده از دستکش هنگام خردکردن گوشت

- خودداری از قراردادن چاقو یا کارد در بین لب ها

- شستشو و ضدعفونی دست ها ، وسایل و البسه پس از کار روزانه

- اطمینان از عدم وجود خراش و جراحت پوستی پیش از آغاز کار

- خودداری از جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام

- سمپاشی مرتب دامداری و دام به منظور مبارزه با انگل های خارجی خصوصا کنه ها

- در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار مراجعه سریع به مراکز درمانی

- در صورت خرید گوشت و جگر در داخل یخچال به مدت 24 و 48 ساعت نگهداری و سپس مصرف گردد.

- در صورت هر گونه جراحت و زخم در دستها از کشتار دام و یا تماس با امحاء و احشاء دام بدون دستکش مناسب خودداری گردد.



 



  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 103764
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم