• 1404/02/29 - 21:26
  • 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZdbV
همزمان با هفته ملی جمعیت:

معاون درمان دانشگاه از بخش درمان نازایی بیمارستان ثامن الحجج (ع) بازدید کرد.

در این بازدید، معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: مراکز تخصصی درمان ناباروری با برخورداری از مرجعیت علمی و هدف‌گذاری دقیق، نقش بسزایی در ارتقای شاخص‌های جمعیتی کشور ایفا می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، دکتر محمد رضا فاضل، همزمان با هفته ملی جمعیت در بازدید از بخش درمان ناباروری بیمارستان ثامن الحجج، گفت: این مرکز تخصصی به عنوان یکی از مراکز پیشرو در سطح شهرستان، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و نیروی انسانی مجرب، نقش مؤثری در حمایت از زوج‌های نابارور و تحقق اهداف جمعیتی ایفا می‌کند.

 

وی، با اشاره به لزوم حمایت همه‌جانبه از این مراکز افزود: برطرف‌سازی چالش‌ها و تقویت زیرساخت‌های فنی و اجرایی، نیازمند همکاری و هم‌افزایی تمامی نهادهای ذی‌ربط است تا امکان ارائه خدمات جامع‌تر و باکیفیت‌تری به زوج‌های نابارور فراهم شود.

 

معاون درمان دانشگاه ضمن گفت‌وگو با مدیران و کارکنان بخش درمان نازایی بیمارستان ثامن الحجج (ع)، از نزدیک در جریان نیازها و مسائل موجود قرار گرفت و بر پیگیری راهکارهای عملی برای ارتقای سطح خدمات تأکید کرد.

 

در این بازدید که در راستای بررسی روند ارائه خدمات تخصصی در این مرکز و تاکید بر جایگاه مهم مراکز درمان ناباروری در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شد، معاون درمان دانشگاه همراه با سرپرست شبکه از مادران زایمان کرده بستری در بخش، عیادت کردند و با اهداء هدیه به آنها تبریک گفتند.

  • گروه خبری : جوانی جمعیت,بیمارستان,اخبار شبکه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 142570

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید