• 1395/07/17 - 09:33
  • 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZnwA

هشدار در خصوص استفاده از رنگهای مصنوعی

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط به شهروندان در خصوص مضرات استفاده از رنگهای مصنوعی جهت تهیه غذا، شربت و شیرینی در منازل، مراسم های مذهبی، جشن و سوگواری هشدار داد.




علی اعتصام کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ضمن هشدار به شهروندان در خصوص مضرات استفاده از رنگهای مصنوعی جهت تهیه غذا، شربت و شیرینی در منازل، مراسم های مذهبی، جشن و سوگواری افزود: استفاده از رنگهای صنعتی در واحدهای صنفی جهت تهیه مواد غذائی بویژه جوجه کباب ، شیرینی ، شربت و غیره ممنوع وغیر قانونی می باشد و صرفاً واحد های صنفی مجاز به استفاده از رنگهای طبیعی و یا رنگهایی می باشند که ضمن دارا بودن مجوزهای بهداشتی سازمان غذا و دارو ، عبارت " مجاز برای استفاده در واحد های صنفی " بر روی آن درج شده باشد.



وی افزود: در همین راستا ضمن تشدید بازرسی از واحد های صنفی تهیه مواد غذائی بویژه رستوران ها ، آشپزخانه ها ، کارگاه های قنادی و ... بصورت مستمر از مواد غذائی مورد استفاده در واحد های فوق نمونه برداری بعمل می آید و با متخلفین بهداشتی استفاده کننده از رنگ غیر مجاز طبق مقررات برخورد قانونی بعمل می آید.



وی اذعان داشت: بر همین اساس در طول یکسال گذشته بیش از 70 نمونه مواد غذائی جهت ارزیابی رنگ برداشت شده است و در همین مدت پرونده تخلف 32 واحد صنفی بعلت استفاده از رنگ غیر مجاز به مراجع قضائی ارسال شده است.



ایشان خاطر نشان کرد: مصرف کنترل نشده رنگهای مصنوعی می تواند عامل بروز اختلالات کبدی ، آسم ، تومورهای بدخیم و همچنین اختلال فرآیند های مغزی بویژه در کودکان و نوجوانان باشدکه با در نظر گرفتن عوارض ناشی از آن، صرفاً در صنایع غذائی بصورت محدود و در حد مجاز و با رعایت کلیه ضوابط و آئین نامه های سازمان غذا و دارو و تحت نظارت مسئول فنی قابلیت مصرف دارد.



 



                                                                   روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

 




  • گروه خبری : اخبار شبکه
  • کد خبر : 104731
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم