- 1402/10/19 - 20:36
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z3GQ
پلمپ کارگاه تولید ترشیجات در شهرستان آران و بیدگل
در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل پلمپ گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان شبکه بهداشت شهرستان با دستور مقام محترم قضایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل را تعطیل نمودند و پرونده مربوطه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
دکتر فیروزیان سرپرست شبکه در این خصوص اظهار داشت: در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیر مجاز صنعتی، تحت شرایط غیر بهداشتی تولید می شد که با پیگیریهای همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستور فوری دادستان محترم شهرستان، این کارگاه تعطیل و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا سپرده شد.
ایشان تصریح کرد: دو دستگاه کامیونت خاور با وزن تقریبی ۸ تن مواد غذایی فاسد(کپک زده)، از این کارگاه ضبط و معدوم گردید.
علیرضا فیروزیان افزود: بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه، تا تعیین نتیجه آزمایشات تخصصی، همچنان توقیف می باشد.
وی اذعان داشت: خط قرمز ما، بحث سلامتی مردم در حوزه بهداشت و درمان می باشد که تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، خوراکی و بهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت، شبانه روز رصد می شوند.
ایشان همچنین از همه شهروندان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با سامانه ۱۹۷ تماس حاصل نمایند.
![مدیر سایت](/uploads/sys/profiles/64/3e2758b5-bf1a-43ae-994a-2d0a90ba1ceb.jpg)
نظر دهید