امروز : 26 تیر 1403
  • 1402/10/19 - 20:36
  • 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3GQ

پلمپ کارگاه تولید ترشیجات در شهرستان آران و بیدگل

در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل پلمپ گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان شبکه بهداشت شهرستان با دستور مقام محترم قضایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل را تعطیل نمودند و پرونده مربوطه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

دکتر فیروزیان سرپرست شبکه در این خصوص اظهار داشت: در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیر مجاز صنعتی، تحت شرایط غیر بهداشتی تولید می شد که با پیگیری‌های همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستور فوری دادستان محترم شهرستان، این کارگاه تعطیل و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا سپرده شد.

ایشان تصریح کرد: دو دستگاه کامیونت خاور با وزن تقریبی ۸ تن مواد غذایی فاسد(کپک زده)، از این کارگاه ضبط و معدوم گردید.

علیرضا فیروزیان افزود: بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه، تا تعیین نتیجه آزمایشات تخصصی، همچنان توقیف می باشد.

وی اذعان داشت: خط قرمز ما، بحث سلامتی مردم در حوزه بهداشت و درمان می باشد که تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، خوراکی و بهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت، شبانه روز رصد می شوند.

ایشان همچنین از همه شهروندان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با سامانه ۱۹۷ تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 125574
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید