- 1402/10/19 - 20:36
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z3GQ
پلمپ کارگاه تولید ترشیجات در شهرستان آران و بیدگل
در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل پلمپ گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، در راستای اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی و پیرو تشدید نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازرسان شبکه بهداشت شهرستان با دستور مقام محترم قضایی، یک کارگاه تولید ترشی واقع در آران و بیدگل را تعطیل نمودند و پرونده مربوطه جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
دکتر فیروزیان سرپرست شبکه در این خصوص اظهار داشت: در این کارگاه انواع مختلفی از ترشی و شور با استفاده از رنگهای غیر مجاز صنعتی، تحت شرایط غیر بهداشتی تولید می شد که با پیگیریهای همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دستور فوری دادستان محترم شهرستان، این کارگاه تعطیل و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضا سپرده شد.
ایشان تصریح کرد: دو دستگاه کامیونت خاور با وزن تقریبی ۸ تن مواد غذایی فاسد(کپک زده)، از این کارگاه ضبط و معدوم گردید.
علیرضا فیروزیان افزود: بیش از ۳۰۰ تن مواد اولیه و تولید شده در این کارگاه، تا تعیین نتیجه آزمایشات تخصصی، همچنان توقیف می باشد.
وی اذعان داشت: خط قرمز ما، بحث سلامتی مردم در حوزه بهداشت و درمان می باشد که تمامی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، خوراکی و بهداشتی توسط بازرسان شبکه بهداشت، شبانه روز رصد می شوند.
ایشان همچنین از همه شهروندان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با سامانه ۱۹۷ تماس حاصل نمایند.

نظر دهید