- 1391/03/13 - 10:41
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z4ez
معتکفین گرامی در ایام اعتکاف لطفاً به این نکات توجه نمایید
با توجه به فرارسیدن ماه رجب و ایام البیض و برگزاری مراسم اعتکاف در سراسر کشور به استحضار می رساند جهت جلوگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه بیماریهای روده ای رعایت یکسری اصول اولیه بهداشتی بایستی مد نظر قرار گیرد .
معتکفین گرامی :
با توجه به فرارسیدن ماه رجب و ایام البیض و برگزاری مراسم اعتکاف در سراسر کشور به اطلاع می رساند جهت جلوگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا بویژه بیماریهای روده ای رعایت یکسری اصول اولیه بهداشتی بایستی مد نظر قرار گیرد . امید است شما معتکفین محترم با بکارگیری موارد زیر ما را در جهت حفظ وارتقاء سلامتی جامعه یاری نمائید:
• از آب لوله کشی قابل شرب یا آب بطری شده دارای مجوز وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی جهت آشامیدن استفاده نمائید .
• یخ را بصورت بهداشتی نگهداری و مصرف نمائید.
• ظروف شخصی مورد استفاده بایستی شستشو و ضدعفونی گردد.
• در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت موادغذایی داغ و چای گرم و چای الزاماً از ظروف گیاهی ( بر پایه نشاسته ذرت ) استفاده شود.
• مواد غذایی مصرفی باید حتماً سالم بوده وترجیحاً از مواد غذایی بسته بندی شده که دارای پروانه ساخت وتاریخ تولید و انقضاء باشد استفاده گردد.
• مواد غذایی که فاقد بسته بندی است و یا از پلمپ خارج گردیده است پوشیده شود.
• اگر از سبزیجات بصورت خام استفاده می گردد بایستی به شرح ذیل سالمسازی گردد:
الف ) شستشو و جداسازی گل و لای
ب ) در یک ظرف 5 لیتری آب 15- 25 قطره مایع ظرفشویی ریخته و پس از 5 دقیقه سبزی را بشوئید.
ج ) در ادامه یک گرم یا نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین را در 5 لیتر آب ریخته و پس از 5 دقیقه بشوئید .
د ) شستشوی کامل سبزیجات
• از راه رفتن روی سفره در هنگام توزیع غذا خودداری نمائید.
• از گذاشتن غذای پخته شده در مدت طولانی ( حداکثر دو ساعت ) در دمای محیط خودداری گردد. در صورت الزام به نگهداری مواد غذایی حتماً مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه و یا بالای 60 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
• مواد غذایی خام و پخته در داخل یخچال بصورت جداگانه نگهداری شود.
• قبل از تهیه و مصرف غذا و بعد از اجابت مزاج حتماٌ دستهای خود را باآب وصابون مایع بشوئید.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)